tiistai 7. elokuuta 2012

BLOGI LÖYTYI!

Noniin. Löysin blogini (Tai no, Miikka sen löysi) ja kuten edellisestä tekstistä kävi ilmi, pidin lupaukseni. Eli harvakseltaan on tullut kirjoteltua ;)

Kesää mennään jo pitkällä ja talli on ihan aikuisten oikeesti edistynyt. Vaikee vieläkään uskoa että se oikeasti valmistuu. Lupahässäköiden jälkeen kun päästiin hommiin niin asiat on edennyt himppasen nopeemmin. Tässä vaiheessa on perustukset tehty, hirret kasattu ja kattotuolit laitettu. Nyt tehdään räystäitä ja viikonloppuna kattotalkoot. Sitten päästään sisähommiin! Jessss!

Tarhojen lautoja ollaan maalattu valkoisiksi jo syksyä varten, ne löytänee paikkansa jahka pohjat on tehty. Ei enää kurarumbaa neverevernever again! Tarhat tulee metsänsuojaan, pohjaksi hiekka, syöttöpaikat erikseen ja lautojen kaveriksi sähköt sekä hevosten kavereiksi hevoset.

Tallikissoja on hommattu kaksin kerroin. Niistä ja tallin rakentamisprojektista kuvia myöhemmin. (Eli vuonna 2014 kun taas muistan blogin :) ) Tai no jos sitä nyt oikeesti vaikka olis ihan aktiivinen tän asian suhteen.

Ei muuta aurinkoista (sateista - perseen perseen perse) kesää ja iloista mieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti